Σας καλωσορίζουμε στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 28ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας, Detrop, από τη 1 έως τις 4 Μαρτίου, στο Περίπτερο 16 των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) – HELEXPO.

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τη HELEXPO –ΔΕΘ και την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (World Association of Chefs Societies, WACS). Η διοργάνωση του 2017 συγκέντρωσε περισσότερες από 450 συμμετοχές διακεκριμένων Αρχιμαγείρων και σχολών μαγειρικής, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε 34 κατηγορίες και αξιολογήθηκαν από 23 διεθνείς κριτές, η συμμετοχή των οποίων προσέδωσε στη διοργάνωση το κύρος ενός διεθνούς διαγωνισμού, θέτοντας ψηλά τον πήχη για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Επίσης, στον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό παρευρέθηκε o Thomas A. Gugler, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (World Association of Chefs Societies).

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης συνιστά τη μεγάλη γιορτή των επαγγελματιών του κλάδου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, προσφέροντας συγχρόνως μια εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα σε Αρχιμάγειρες από όλο τον κόσμο. Για εμάς είναι κάτι παραπάνω από διαγωνισμός… Είναι ένα σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου και μια ιδιαίτερη εμπειρία γεύσευων και αρωμάτων!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες και τη διαδικασία εγραφής δείτε εδώ.

Τη φόρμα εγγραφής μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Νέο! Δείτε εδώ το πρόγραμμα του διαγωνισμού.

Νέο! Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του διαγωνισμού.

 

Επικονωνήστε μαζί μας:

Τ: 2310 291525, 2310291845

Ε: iccse19@chefsclub.gr

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook.


Welcome to the 11th International Culinary Competition of Southern Europe that will take place within the 28th International Exhibition for Food, Beverages, Machinery Equipment and Packaging, Detrop, from March 1 to March 4, 2019, at Pavilion 16 of Thessaloniki International Exhibition and Congress Center, HELEXPO.

The Culinary Competition of Southern Europe is organised every two years from the Chefs Association of Northern Greece in collaboration with Thessaloniki International Exhibition and Conrgress Centre, HELEXPO and is supported by the World Association of Chefs Societies (WACS). The 2017 competition has gathered more than 450 participants, outstanding Chefs and Culinary Schools, that competed on 34  categories and were evaluated by 23 international jury members, all well known professionals in gastronomic arts. On the 1oth Culinary Competition of Southern Europe we also had the pleasure to host Mr. Thomas A. Gugler, President of the World Association of Chefs Societies (WACS).

The International Culinary Competition of Southern Europe is a unique opportunity to improve competitiveness, while, at the same time, it offers an educational and creative platform to Chefs from around the World. For us it more than a competition… It is a meeting point for the culinary professionals and a chance for a special tasting experience!

For further information regarding the rules and registration please click here.

Please find the submission form here.

New! You can see here the competition’s program.

New! You can see here the detailed competition’s program.

Contact us:

Τ: +30 2310 291525, +30 2310291845

Ε: iccse19@chefsclub.gr

Visit us on Facebook.